Se Kunst Magasin nr 04 oktober 2021

I desemberutgaven kan du lese aktuelle saker fra kunstfeltet i Nord-Norge. Portrettintervju med fotokunstner Marianne Bjørnmyr i Bodø som er aktuell med utstillingen «Epitaph» i Stormen kunst/dáidda. I samtale med Sofia Lång forteller fotografen om å gjenskape tapte objekter fra historien.
Har Bodø 2024 glemt det visuelle kunstfeltet? Bodø som Europeisk kulturhovedstad i 2024 er en spennende mulighet for kunst- og kulturliv i Nord-Norge. Men, fra kunstfeltet kommer det kritikk om at Bodø 2024 ikke evner å kommunisere godt nok med det lokale og regionale kunstfeltet. Vår skribent Øystein Voll har snakket med profesjonelle aktører i kunstfeltet i Nordland om kritikken.

Den verdensberømte kinesiske kunstneren Ai Weiwei fortsetter å provosere ved å peke på kritikkverdige forhold, også utenfor Kinas grenser.

Les kunstkritikk av utstillingen som nå er aktuell i KaviarFactory i Henningsvær. Les også kunstkritikk av den store retrospektive utstillingen til Elle-Hánsa «ČSV terra cognita» som i høst ble vist hos Tromsø kunstforening.

Årsabonnement og enkeltutgaver bestiller du på nett via tekstallmenningen.no

Se Kunst Magasin utgis fire ganger i året. I hver utgivelse som er på over 50 sider, kan du lese kunstkritikk, reportasjer, artikler og intervjuer med kunstnere, m.m.

Tidsskriftet Se Kunst Magasin gir innsikt og kjennskap til aktuelle kunstutstillinger, kunstnere, prosjekter, arrangementer, utlysninger og annen aktivitet på kunstscenen i nord. Som eneste tidsskrift for kunst i Nord-Norge har Se Kunst Magasin et sterkt nordnorsk feste med et stort antall lesere og abonnenter i Nordland, Troms og Finnmark, samt privatpersoner, kunstinstitusjoner og kulturaktører i resten av landet.

Privat abonnement 369 kr. / Fire utgaver i året levert hjem rett i postkassen.
Bedriftsabonnement 669 kr. / Motta tre eks. av fire utgaver i året.
Enkeltutgaver 105 kr. 

Betalingsalternativer:

Faktura eller
Abonnementet er løpende til det blir sagt opp.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille abonnement gjennom oss, ta kontakt så ordner vi det!

Kontakt redaksjonen: magasin@sekunst.no eller post@sekunst.no