Se Kunst Magasin nr 03 oktober 2021

I utgaven kan du blant annet lese om den første utgaven av Salangen Biennale i ruinene til det gamle lokale jernverket.Vår skribent Øystein Voll har spurt folk i Bodø om byen har behov for et kunstmuseum, og Susanne Hætta har undersøkt hva som skjer med etableringen av Samisk Kunstmuseum nå som en ny samisk kunsthall står på trappene i Tromsø?

Du kan også lese intervju med kunstnerne Hilde Skancke Pedersen og Anne Lindgaard Møller. Sistnevnte har latt beboere i Alta lage tegninger med sollyset fra sine stuevinduer. 

I tillegg inneholder magasinet kunstkritikk av Festspillutstillingen og andre sommerutstillinger – samt en oversikt over aktuelle og kommende utstillingsprosjekter.

Vil du fortsette å motta tidsskriftet rett i postkassen din?
Kjøp et årsabonnement nå!


Privat abonnement 369,- / Fire utgaver i året levert hjem rett i postkassen.

Bestill ditt abonnement via Tekstallmenningen sin nettbutikk.

Se Kunst Magasin er et tidsskrift for kritisk refleksjon, kunnskap og faglig debatt om en profesjonelle kunstscenen i nord.
Som eneste tidsskrift for kunst i Nord-Norge gir vi deg innsikt og kjennskap til kunstutstillinger, kunstnerskap, prosjekter og arrangementer som skjer i nord.
Se Kunst Magasin har et sterkt nordnorsk feste, og følger det visuelle kunstfeltet fra Kirkenes til Helgelandskysten. I hver utgave kan du lese kunstkritikk, reportasjer, artikler og intervjuer.  

Har du spørsmål? Kontakt redaksjonen: magasin@sekunst.no