Septemberutgaven er her!

I denne utgaven kan du lese om sommeren store kunstopplevelser og kunstfestivaler. Her gis samtidskunsten en muligheter til å diskutere forhold som identitet, kultur, samfunnskritikk og politikk. Hilde Sørstrøm og Øystein Voll skriver om de kunstnerpolitiske perspektivene som råder i Den samiske paviljongen under årets Veneziabiennale.

SE KUNST MAGASIN

Les også om utstillingen til kunstneren Outi Pieski som har gravd frem fortellingene og sporene etter den nordsamiske bruken av Ládjogahpir-luen og anmeldelser av Marita Isobel Solberg sin musikalske performancekonsert «Eatnamastin/Jording» under Festspillene i Nord-Norge, samt Nasjonalmuseets åpningsutstilling «Jeg kaller det kunst». Vi har også intervjuet tekstillkunstner Kiyoshi Yamamoto om å inkludere eldre generasjoner som medskaper når han lager kunst.

Lyst til å motta tidsskriftet i postkassen? Bestill online på tekstallmenningen.no

Årsabonnement og enkeltutgaver bestiller du på nett via tekstallmenningen.no

Se Kunst Magasin utgis fire ganger i året. I hver utgivelse som er på over 50 sider, kan du lese kunstkritikk, reportasjer, artikler og intervjuer med kunstnere, m.m.

Tidsskriftet Se Kunst Magasin gir innsikt og kjennskap til aktuelle kunstutstillinger, kunstnere, prosjekter, arrangementer, utlysninger og annen aktivitet på kunstscenen i nord. Som eneste tidsskrift for kunst i Nord-Norge har Se Kunst Magasin et sterkt nordnorsk feste med et stort antall lesere og abonnenter i Nordland, Troms og Finnmark, samt privatpersoner, kunstinstitusjoner og kulturaktører i resten av landet.

Privat abonnement 369 kr. / Fire utgaver i året levert hjem rett i postkassen.
Bedriftsabonnement 669 kr. / Motta tre eks. av fire utgaver i året.
Enkeltutgaver 105 kr. 

Betalingsalternativer:

Faktura eller
Abonnementet er løpende til det blir sagt opp.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille abonnement gjennom oss, ta kontakt så ordner vi det!

Kontakt redaksjonen: magasin@sekunst.no eller post@sekunst.no