Voksne 60+ /og pensjonister inviteres til samarbeid om kunstprosjekt i Bodø

Tekstilkunstneren Kiyoshi Yamamoto inviterer til samarbeid med voksne 60+ /og pensjonister for å skape et stort tekstilarbeid til kunstfestivalen Bodø Biennale som arrangeres for 4.gang 1. – 4. september 2022.

AKTUELT
31.10.202108:34 SE KUNST

Kiyoshi Yamamoto har vært i Bodø på research og invitert til samarbeid for å skape et stort tekstilarbeid til kunstfestivalen Bodø Biennale som arrangeres i sept. 2022.

I løpet av det neste halvåret vil Kiyoshi holde verksteder i Bodø hvor du som er 60+ kan delta. Verkstedene vil være en mulighet til å bli kjent med andre, skape sammen, lære, og utveksle erfaringer. Du trenger ingen forkunnskaper, og det er gratis å delta.  

KIYOSHI YAMAMOTO (f.1983) er født i Japan, og vokste vokst i Brasil. Han bor og arbeider i Bergen. KIYOSHI YAMAMOTO (f.1983) er født i Japan, og vokste vokst i Brasil. Han bor og arbeider i Bergen. Han fikk sin mastergrad i kunst fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen i 2013 og har studert ved London College of Fashion og Escola de Belas Arts i Rio de Janeiro. Kiyoshi har en stor interesse for tekstiler, klær og drakter, og gjenbruk av disse, gjerne i relasjon til lite synlige eller underrepresenterte grupper.  

KIYOSHI  jobber blant annet med tekstilfarging, skulptur og performance, og undersøker tematikker knyttet til språk, identitet og eksistens. Han er representert i flere samlinger, inkludert KODE-museet i Bergen og den norske ambassaden i Brasil. Les mer om kunstneren på hans nettside: http://www.kiyoshiyamamoto.com/

Send oss gjerne en mail for å melde din interesse for å delta, send til post@sekunst.no

Bodø Biennale er festivalen for visuell kunst og dansekunst. Arrangeres for 4.gang
1. – 4. september 2022. Arrangører av biennalen er Se Kunst i Nord-Norge og Bodø Arena for Dansekunst (BAREDANS)