Outsider Art til Nasjonalmuseets åpningsutstilling

I 2021 åpner Nasjonalmuseet i nye lokaler og to Outsider Art kunstnere tilknyttet Trastad Samlinger, Sør-Troms Museum er valgt ut til åpningsutstillingen i den nye lyshallen.

Publisert 27.08.2020
av Sør Troms Museum

To Outsider Art kunstnere tilknyttet Trastad Samlinger, Sør-Troms Museum er valgt ut til åpningsutstillingen i den nye lyshallen!

I 2021 åpner Nasjonalmuseet i nye lokaler og Trastad Samlinger har ventet i spenning siden i fjor da vi meldte på noen av våre tilknyttede kunstnere. Over 1000 kunstnere sendte inn søknader til utstillingen og torsdag 27. august ble utvalgte kunstnere offentliggjort. 

En spennende prosess som lot søkerne delta i utvelgelsen av andre kunstnere ble gjennomført i fjor høst. Trastad Samlinger har gjennomført både søking og utvelgelse på vegne av fire kunstnere.  

Det er derfor med glede vi annonserer at to av kunstnerne vi søkte for er valgt ut! Wenche Nilsen og Oddleif Bang, begge fra Alta, vil få vist sine verker i åpningsutstillingen som har fått tittelen «Jeg kaller det kunst». Les mer på Sør Troms museums nettside

Relaterte artikler