Møt kunstneren Linn Rebekka Åmo i Stormen kunst

SE KUNST inviterer i samarbeid med Stormen kunst til KUNSTBLIKK. Vi møter kunstneren i samtale med Kristoffer Dolmen i utstillingen "IRL" som for tiden vises i Stormen.

16.MARS 2020 - AVLYST
09.03.202012:50 SE KUNST

ARRANGEMENTET ER AVLYST PÅ GRUNN AV COVID

KUNSTBLIKK er et nytt formidlingskonsept med mål å fremheve den nordnorske kunstscenen og belyse profesjonelle kunstnerskap og aktuelle kunstprosjekter. KUNSTBLIKK er for alle som har interesse for og ønsker å lære mer om dagens samtidskunst. 

KUNSTBLIKK - se, lytt og snakk om kunst

Vi retter blikket mot Linn Rebekka Åmo sitt kunstnerskap og hennes arbeider i gruppeutstillingen ”IRL” i Stormen kunst. Linn tar oss med på omvisning i utstillingen og Kristoffer Dolmen tar for seg kunstnerskapet i samtale med Linn.

Linn Rebekka Åmo (f.1978)
Utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim og Bergen og er bosatt i Bodø. Hun har vist arbeider ved Høstutstillingen, Bodø kunstforening, RAKE visningsrom, Trøndelagsutstillingen og Nordnorsken.

Åmo arbeider med sosiale landskap i tekstil. Landskapene i arbeidene omfavner uformelle og formelle systemer som vi finner hos forskjellige grupper mennesker. Hun bruker abstrakte former og farger for å understreke og belyse sosiale strukturer. Hun arbeider med tekstiler i forskjelige format og varianter, samler, klipper, limer og syr. Resultatet blir tekstilearbeider med maleriske kvaliteter.

Kristoffer Dolmen (f. 1973)
Cand.mag. grad fra Universitetet i Bergen og Høgskolen i Telemark (bl.a. i kunsthistorie mellomfag og kunstformidling), videreutdanning fra Stockholms Universitet i museumsvitenskap og cultural management, samt Mastergrad i kuratorpraksis fra Kunsthøgskolen i Bergen.

Dolmen har tidligere arbeidet bl.a. i Bodø kunstforening, Se kunst i Nord-Norge og Nordland fylkeskommune, og er i dag direktør og kurator ved Samisk senter for samtidskunst i Karasjok.

KUNSTBLIKK er gratis og åpent for alle, Velkommen!