Fra monteringen av "Uten ramme, nye rom" i Tromsø kunstforening. Foto: F. Ludvigsen

KOMPETANSEROGRAM ARENAUTVIKLING FOR VISUELL KUNST I NORDLAND

Pilotprosjektet Kompetanseprogram for Arenautvikling for visuell kunst i nordland startet opp sommeren 2016, med deltakere fra fem piloter/arenamiljøer med ulik kompetanse, driftsgrunnlag og potensiale. Deltakerne skal delta på et årslangt program med fokus på arrangør- og formidlingskompetanse og prosjekt- og prosessutvikling. 

Kompetanseprogrammet er organisert som en blanding av kurs i prosjekt- og prosessutvikling i regi av Utviklingskompetanse as og seminar/fagdager med fokus på produksjon og formidling. Programmet skal gi praktisk og teoretisk grunnlag for skapende produsentpraksis hvor visningsstedene er involvert i den fysiske presentasjonen av kunsten og bidrar til å skape en god kunstopplevelse og samtidig fremme kunstens samfunnsmessige betydning ved å sette samtiden i perspektiv.

Studiet "Prosessledelse og prosjektutvikling" kan gjennomføres med valgfri eksamen på alternativtbachelor- eller masternivå (15. studiepoeng) ved Høgskulen i Volda.
Fullstendig programbeskrivelse, last ned PDF

PÅMELDING TIL SAMLING 4 
KOMPETANSEPROGRAM FOR ARENAUTVIKLING – PILOT

Avholdes 30. mars - 02. april 2017 på Scandic Grand Tromsø.  Samlingen er del av Se Kunst i Nord-Norge sitt årlige fagseminar og Årsmøte.
FRIST FOR PÅMELDING: INNEN 01. MARS

I påmeldingsskjema er det også påmelding til årsmøte lørdag kl. 09:00
* Delegat på årsmøte er den personen som har fullmakt til å representere medlem(er) ved stemmegivning i årsmøte. Ellers er årsmøte åpent for alle, ikke medlemmer møter som observatører.

KOSTNADER 
Representanter fra kunstforeningene som er med i pilot-programmet får dekket reise, overnatting og felles måltider (det er ikke mulig å legge inn diett i reiseregning). Reiseutgifter blir refundert mot innsending av kvittering/billetter. NB! All refusjon gjelder reise på billigst mulig måte, kjøp derfor billetter i god tid. Overnatting og måltider betales av oss på stedet. Reise, overnatting og måltider dekkes ikke for representanter fra kommunene. Egenandel  for kaffepauser, frukt og lunsjbuffet for 3 dager dager kr. 750,-  

OVERNATTING
Vi har gjort prisavtale og bestilt overnatting på Scandic Grand Tromsø, Storgata 44. Dersom du har behov for overnatting må dette velges i påmeldingskjemaet. 

I forbindelse med samlingen har vi lagt opp til felles lunsj alle dager, felles middager og andre sosiale arrangement. Kryss av for arrangement du ønsker å delta på i påmeldingskjemaet.

Påmeldingen er bindende. Dersom sykdom skulle forhindre deg å delta må du snarest gi oss beskjed. HUSK Å BESTILLE REISE I GODT TID!

Påmeldingsskjema finner du i menyen til venstre. Last ned program for samling 4

Kompetanseprogram for arenautvikling 

for visuell kunst i Nordland

KONTAKT OSS

Se Kunst i Nord-Norge
Telefon: 75 50 66 20
Postadresse: Postboks 541, 8001 Bodø
Kontoradresse: Storgata 13/15,
Mediegården, 2. etg, 8006 Bodø
E-post: post@sekunst.noAnsvarlig redaktør: Eva Skotnes Vikjord

Design: Whitefox & Claudia C. Sandor | Webløsning Seria AS