Illustrasjonsbilde. Foto: Bodø kommune

Fagseminar 2016 og Bodø Biennale

2016
Årets fagseminar blir i Bodø 9.- 10. september og blir en del av SKINNs 40 års jubileum og kunstfestivalen Bodø Biennale.

Biennale-programmet omfatter utstillinger, forestillinger, seminar, kunstnersamtaler, workshops m.m.. Arrangementets aktiviteter finner sted i byens sentrale inne- og uterom i tiden 08.-11.september.

Profesjonelle danseklasser ved Liat Waysbort, tidligere danser i Batsheva Dance Company. Flere workshop og medvirkende dansekunstnere m.m. blir annonsert frem mot festivalen.  Mer informasjon og utfyllende program Bodø Arena for Dansekunst kommer på  baredans.no og bodo2016.no.

PROGRAMDEL SE KUNST I NORD-NORGE
Vår del av programmet i Biennalen markerer også vårt 40 års jubileum med egenprodusert kunstutstilling "Mitt landskap" og seminar.
I år har vi redusert seminaravgiften, og priser på mottakelse og jubileumsmiddagen er subsidiert. 
Alle arrangement/foredrag i vårt program er tilgjengelig for våre medlemmer. I påmeldingsskjema må du krysse av for de arr./foredrag som krever påmelding (dette pga. begrensede plasser).

Priser:
Avtalepris overnatting på Radisson Blu frem til 08 august.
torsdag til fredag kr. 1295,- for enkeltrom + 200,- for dobbeltromstillegg
fredag til søndag kr. 1095,-  pr. natt for enkeltrom + 200,- for dobbeltromstillegg

Priser på arrangementene se program eller påmeldingsskjema.

Deltakere som melder seg på etter 08.august må ordne overnatting på egen hånd. (NB! Samme helg er det flere arr. i Bodø så det vil være stor pågang på hotell overnatting)

PÅMELDINGEN ER BINDENDE!

Bestillings og betalingsvilkår:
Vi sender faktura på epost for arrangement og måltider på mail i løpet av kort tid. Påse at riktig epost er oppgitt på påmeldingsskjemaet. NB! Overnatting betales direkte til hotellet.

Påmeldingen er bindende og kan ikke avbestilles. Dersom sykdom skulle forhindre deg å delta må du snarest gi beskjed og sende legeerklæring til Se Kunst i Nord-Norge. Vi vil da refundere utgifter så langt det er mulig for oss å avbestille hos underleverandører.

Program (med forbehold om endringer)

Følg Bodø Biennale på facebook

Bodø Biennale er støttet av:

KONTAKT OSS

Se Kunst i Nord-Norge
Telefon: 75 50 66 20
Postadresse: Postboks 541, 8001 Bodø
Kontoradresse: Storgata 13/15,
Mediegården, 2. etg, 8006 Bodø
E-post: post@sekunst.noAnsvarlig redaktør: Eva Skotnes Vikjord

Design: Whitefox & Claudia C. Sandor | Webløsning Seria AS