Bodø Biennale 2018 er på nett! Flere programposter er klare

Da har vi gleden av å kunne presentere nettsiden for Bodø Biennale! Ta en titt innom og følg med i tiden framover for flere programlanseringer frem mot dagene 6. - 09.september 2018.
https://www.bodobiennale.no/

Biennaleprogrammet starter torsdag 06. september kl. 11:00
I samarbeid med Nordland fylkeskommune inviterer vi til et to-dagers symposium som aktualiserer kunstens samfunnsmessige rolle. Gjennom foredrag, samtaler, og kunstnerpresentasjoner vil vi belyse kunstens rolle i dagens og morgendagens samfunn, i byplanlegging og samfunnsutvikling. Tematikken har en internasjonal relevans, men tar utgangspunkt i det lokale og regionale, Bodø og Nordland. Blant annet Bodøs kandidaturskap for å bli Europas kulturelle hovedstad i 2024 og byutviklingsprosjektet Ny by - Ny flyplass som omtales som «det største utviklingsprosjekt noensinne som vil ha stor betydning for vekst og utvikling i regionen og landsdelen for mange tiår framover. Det er en unik mulighet til å planlegge, bygge og utvikle en ny, smart, kompakt og miljøvennlige fremtidsby i nordområdene – i direkte forlengelse av eksisterende by.» (Sitat: http://nyby.bodo.kommune.no

Med symposiet vil vi samle byutviklere, oppdragsgivere, kunstnere, arkitekter, og innbyggere om dialog, diskusjon og tverrfaglige satsinger i det offentlige rommet og samfunnsutvikling.

Symposiet er spisset mot følgende tema:
 Kunst + samfunnsansvar

  • Har kunsten en rolle i samfunnsutvikling?
  • Trenger vi kunstnerisk kompetanse i samfunnsutvikling? 

Fullstendig program med informasjon om foredragsholdere kommer.

KONTAKT OSS

Se Kunst i Nord-Norge
Telefon: 75 50 66 20
Postadresse: Postboks 541, 8001 Bodø
Kontoradresse: Storgata 13/15,
Mediegården, 2. etg, 8006 Bodø
E-post: post@sekunst.no



Ansvarlig redaktør: Eva Skotnes Vikjord

Design: Whitefox & Claudia C. Sandor | Webløsning Seria AS