Tilbake til utstillingsarkiv | Erik Snedsbøl | Erik Snedsbøl CV |  

 


Fiksjon og virkelighet

Intensjonen med utstillingen The Camp er å presentere nyere kunstuttrykk. I dagens mangfold av disse er ikke alt egnet for turnevirksomhet, og begrensningene ligger i forhold til kunstens karakter. Dog gir mengden av uttrykksformer også muligheter for spennende og varierte vandreutstillinger. SKINNs utstillingsprofil er nettopp å vise bredde i genre og kunstuttrykk, og har med denne utstillingen gleden av å gjøre noe av det nye tilgjengelig for flest mulig.

Vandreutstillingen The Camp presenterer fargefoto laminert med UV beskyttelsesfolie i storformat 178x225 cm og 178x178 cm. Billedkunstneren Erik Snedsbøl ønsker i sine bilder å oppnå en slags hverdagslig surrealisme. Han tematiserer over utforskning av mannlig identitet og seksualitet. Snedsbøl søker å skape en forbindelse mellom fiksjon og virkelighet, inspirert av forskjellige media, subkulturer og trender.

Spesielt for The Camp er at de avbildede hendelsene er foretatt i virkeligheten ved teaterlignende iscenesettelser med kostymer, lekedyr og masker.

SKINN ønsker å takke Riksutstillinger for godt samarbeid med formidlingsopplegg for barn og unge, og Figurteater i Nordland for spennende samarbeid om dramatisert formidling rettet mot samme aldersgruppe på noen av visningsstedene.

Vel møtt til utstilling!

Eva Skotnes Vikjord,
Daglig leder i SKINN

 

 

KONTAKT OSS

Telefon: 75 50 66 20
Postboks 541, 8001 Bodø
Kontoradresse: Storgata 13/15,
Mediegården, 2. etg, 8006 Bodø
E-post: post@sekunst.no

Meld deg på vårt nyhetsbrevAnsvarlig redaktør: Eva Skotnes Vikjord

Design: Whitefox & Claudia C. Sandor | Webløsning Seria AS