September, 100x140
Foto: Tor Waageng

Ingunn Judith Moen Reinsnes

Ingunn J. M. Reinsnes er født i Bodø 1960. Hun har sin utdannelse fra Oslo Tegne- og malerskole 1984-87. Hun bor og arbeider i Sortland.
Ingunn J. M. Reinsnes debuterte i 1987 med separatustilling i UKS - Oslo. Etter dette har hun hatt flere separatutstillinger både i Sør- og Nord-Norge. Hun har også deltatt på mange kollektivutstillinger i Norge og én i Madrid, Spania. Hun har foretatt en rekke studiereiser i utlandet, blant annet i Nord og Vest-Afrika, Roma, Barcelona, Leningrad og Moskva, New-York og Philadelphia.

Reinsnes er innkjøpt av Modum Kommune og Sortland kommune, og har mottatt flere offentlige stipender.

Ingunn J. M. Reinsnes om sitt arbeide:
“Oljefargene har en glød og intensitet som jeg liker. Konsistensen er viktig, og jeg bruker kniv fordi det gir en direkthet og klarhet. Jeg forsøker å forløse spenninger, rytme, intuisjon og følelser og våge å la det stå. Etter å ha bodd i Vesterålen i mange år ble jeg mer og mer inspirert av naturen - fjellet -havet -himmelen og det skiftende blå lyset. Jeg jobber med kniv, og relativt fort. Når strøket er satt er det bestemt. Jeg tegner sjelden opp motivet på forhånd. Ting kommer etter hvert som jeg fyller lerretet. Bildet lever sitt eget liv.”

KONTAKT OSS

Telefon: 75 50 66 20
Postboks 541, 8001 Bodø
Kontoradresse: Storgata 13/15,
Mediegården, 2. etg, 8006 Bodø
E-post: post@sekunst.no

Meld deg på vårt nyhetsbrevAnsvarlig redaktør: Eva Skotnes Vikjord

Design: Whitefox & Claudia C. Sandor | Webløsning Seria AS